Ha soppen oppi pannen sammen med hvitløk som er hakket i små biter og surr soppen slik at den blir lett stekt i fettet fra det andre og strø over kyllingen
En syrlig, mektig saus som gjorde seg ypperlig sammen ostefylt baconsurretkyllingfilet. Sausen hadde kanskje blitt enda bedre dersom jeg hadde laget pestoen selv, men jeg ble uansett særdeles fornøyd med resultatet
Surr de så rundt kyllingfiletene og legg de i den ildfaste formen. Smak til med salt og pepper. 2 kyllingfilet. Skjær kyllingfiletene i to slik at det blir 4 deler. Steker kyllingfiletene kjapt 30 sek på meget høy varme på stekepannen i litt smør. Stek så 1/2 løk med litt mer smør i stekesjyen fra kyllingfiletene til løken blir blank. 2 kyllingfilet 4 baconskiver
Tørk av kyllingfiletenemed et kjøkkenpapir slik at de er helt tørre, da får du fin stekeskorpe. I dag har jeg også brukt pære, sammen med potet og grønnsaker, det ga det hele en fin sødme som passet veldig godt til kyllingen
Veiledning til fylte kyllingfileter som er surret med bacon kan dere finne her . Idag hadde jeg en skikkelig nam middag, og jeg benyttet kinakål til å lage en slags stuing sammen med rødløk
Denne gangen med hoste. I morgen skal antibacen bli med på jobb. Vi sender en stille takk til de som fant opp papirlommetørklær med balsam, og vender heller oppmerksomheten mot dagens oppskrift
Krydre kyllingfiletene og brun dem også godt på begge sider i en stekepanne. Det er jo så kjedelig å spise middag alene, i tillegg så er det utrolig koselig med middagsgjester
En syrlig, mektig saus som gjorde seg ypperlig sammen ostefylt baconsurretkyllingfilet. Sausen hadde kanskje blitt enda bedre dersom jeg hadde laget pestoen selv, men jeg ble uansett særdeles fornøyd med resultatet
Surr baconskivene rundt kyllingfiletene og legg i en ildfast form. I mellomtiden lager du fløtesaus og blomkålpure - oppskrift på blomkålpure finner du her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.