Kjekt å ha med seg til lunsj. Fin å ha med seg til lunsj, eller på knekkebrød. )1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene ogtunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 2 små tunfisk
Kyllingsalat med pasta, kokteeggog sprøstekt bacon blir en mettende middag. Legg til sideSkjær tomater og sukkererter i to og agurken i terningerBland alle ingrediensene og dander medegg på toppen
Skyll bønnene med kaldt vann og la de stå å renne av seg i et dørslag før de has i en stor bolle. Anrett bønnene på et fat og ha små biter av tunfisken på toppen
Skjær tomater i mindre biter og ha i en kjele sammen med hakkede tomater og vann. Kok eggog ha i suppen for ekstra proteiner som holder deg mett lengre
Mos suppen til ønsket konsistens med stavmikser eller i hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Det er fårikålens dag, og jeg lager meg tomatsuppe
Det gir en saftig bunn, naturlig nok med litt potetsmak som passer veldig godt til tunfiskogegg. Vi prøver å spise fiskemiddag to ganger i uken, og jeg liker derfor å være kreativ og variere litt med hvilken type fisk vi spiser
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.