Håper det smaker, i morgen tidlig. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Deigen skal ha ca samme konsistens som trolldeig. Som jeg skrev fikkvi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Samboeren min (som i utgangspunktet var littskeptisktildettesukkerfriegodiset) spiste vel opp flesteparten av disse og mente de var bedre enn Brynildsine
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavet som har kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt den til Baccalao, om vi trodde det
Jeg er innmaridårlig på å lese strikke/hekleoppskrifter, så detharjegigrunn bare gitt opp. Egentlig skulle det være en hundegenser, men sidenvi skal ha Bursdags selskap senere i dag Lørdag
Bland alt det tørre og ha i smøret. Beste scones jegnoensinnehar smakt. Disse nøt jeg en onsdags morgen,kjapp å lage,få ingredienser,og helt fantastiske
Denne endringen tror jeg de aller fleste som bruker supermat også blirledet mot. Jeg mener, som de fleste andre som bruker supermat, at egentlig så er ikke “vi” og Hellstrøm uenige
Det hele resulterte uansett i en smaksrik og deiligsommer-pai som jeg herved deler med deg J. Kjøpte meg en skikkelig robust pai-form på Glassmagasinet, og hadde lyst til å ta den i bruk med det samme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.