Da passer det fint med stekt ris. Stekt ris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Jo, da tar-man-det-man-haver og gjør så godt en kan, og resultatet ble tilslutt en snasen spansksøndagskylling som passer like godt til hverdags som til helgen
Stek den så på middels -> høy temperatur i non-stick panne uten smør eller olje. Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
) - Server med kokt ris, bearnaisesaus og en frisk salat. (Selv om krydderet heter ''kebab-krydder'' blir det en helt annen smak sammen med creme fraiche og sitronsaft
Hvis du vil ha den stekte risen ekstra sterk, ta også litt sriracha-saus til. Middagsretten blir absolutt best hvis den lages med kald eller lunken ris som varmes opp
Dette er en forenklet utgave av Chili con carne der kjøttdeig er byttet ut medkylling. Legg plastikk på kjøkkenbenken og legg så kyllingfileten på, som dekkes med et nytt lag plastikk
En lett og god sommermiddag medris og en mix av diverse nøtter og tørket frukt. Kok opp lettsaltet vann til risen, ha i risen, legg på lokk, skru platen på laveste trinn og la stå til risen er ferdig, ca
-D. Bruk en vid steikepanne eller lignende panne med litt overflate, og surr løk og sjampinjong, ha på risen og la den surre med en stund før man har på gulerot og nepen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.