Det som er så fint med sure (eller syrlige bør jeg vel si) epler, er at de er kjempefine å bruke i bakverk som eplekaker, paier, muffins eller lignende
Noen ganger får jeg engelsk-overskrift-ånden over meg, dessuten var det ikke så lett å finne et godt norsk ord for hverken no bake eller crumble synes jeg
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Pai. Pai er enkelt og godt. 54 i Pai. Bacon pai. 10. 07. 2016kl. 13. 54 i. 2 kommentarer. D mange lar seg skremme litt av selve deigen men det trengs ikke
En veldig enkel pai som er rask å tilberede i en travel hverdag. Denne paien er full av krutt og smak. Restene av paien er dessuten veldig kjekk lunsjmat
Finn frem det du har i kjøleskapet av grønnsaker og/eller kjøtt og lag en deilig pai i dag. Selve paideigen kjøper jeg ferdig og har liggende i fryseren, så den klar på noen minutter
Hva jeg skal spise i kveld - er ikke helt bestemt, men jeg tror faktisk jeg skal ha en pai. Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden
Denne paien har både, brokkoli, baconterninger og spekeskinke i fyllet. Følg anvisningen på paibunnen. Stek baconbitene og spekeskinka i en panne og fordel utover paibunnen (som du har lagt i en smurt ildfast paiform)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.