En skjellsettende langtidsopplevelse av et pussig opphold, bestående av ufordragelige snobbe-barn, påtvungen bikini-servering av fingermat i swimmingpool-parties, lange timer med Eastenders og annen TV-underholdning og andre rarieteter
Til denne oppskriften bruker jeg norske epler. Crumblecrumble. Lager du denne desserten i andre sesonger hvor norske epler ikke er å få tak i, bruk Granny Smith
Og bortsett frå litt skrelling og kutting treng du ikkje tenka på noko som helst. Om du ikkje treng fisk eller kjøt til middag, kan denne retten serverast som han er, utan noko meir fiksfakseri
det er lov å spise dessert midt i uka - også utenom middagstid. Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake
Del charlottløken i to og la hvitløken være heleSkrell rotgrønnsakene og del de i tilnærmet store biterHa alle grønnsakene i en ildfast form og tilsett olivenolje, honning, kyllingkraft og sitronsaft
Olivenolje. Eller hva med å bake småpoteter til tapasbordet. Pensle potetene med olivenolje. Olivenolje. En potet som er av «vanlig» bakepotet-størrelse tar 60-70 minutter å steke
no. Legg eplene på et bakepapir i en form og stek midt i ovnen i ca 40 minutter. Pink Lady som jeg foretrekker grunnet den frisk smaken trenger 40 minutter for å bli myke, emn andre norske epler trenger kanskje ikke mer enn 20 minutter
Etter nyttår kan nok lørdagene brukes slik de er ment til å brukes (for oss studenter). Det er altså et "brød" av lys gjædeig, så om du vil forme det som et brød, boller eller kanelboller er egentlig rivende likegyldig (utenom at nettopp dette brødet ser ganske så fancy ut)
Bland mel, ½ kopp sukker, bakepulver og salt i en bolle og visp til kombinert. Dypp donuts i glasuren og sett tilbake på risten, kan godt dekoreres med friske jordbær
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.