Ting og tang som ikke ble brukt opp i helgen brukes da, og denne retten bærer preg av det. Flatbiffavsvin kan være litt hardt å tygge, slik at særlig barn ikke setter så pris på å få det servert til middag
Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Mangosalsa er et supert tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk, samt vegetariske alternativer
Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen med appelsin, så det har blitt en appelsinkake
Ellers fortsetter x-life salget sitt, og under ser dere noen av mine favoritter. Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinetog ertene
Du kan også lage denne retten med kjøttdeig avsvin eller strimlet svinekjøtt. Gni inn kjøttet med olje og så kryddermiksen - la det gjerne ligge i noen minutter
Laks ogappelsin, hvem trodde at dette skulle smake så godt. Ta fire fine lakseskiver og legg tilside til pynt, resten av lakseskivene deles i tre eller fire biter
Å servere små lekkerbiskener i skåler av salatblad er innbydende, godt og smart. Dagen der vinelskere over hele verden skåler for Sauvignon Blanc – den friske og smaksrike druen som har tatt verden med storm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.