Mange av dere har vell hørt om KIWIs saltkampanje. Jeg bruker nesten ikke å tilsette salt i maten min, rett og slett fordi det er så mange andre krydder en kan bruke
men for mange blir det slik i disse førjulstider. Denne oppskriften er nok til en hel langpanne med fløtekarameller - perfekt hvis man har en bestemor, en pappa, en farmor og en farfar eller oldeforeldre osv som man har lyst til å dele litt med
Jeg hadde dog litt lite honning igjen så manglet litt smak. Jeg bruker alltid ekte smør når jeg baker, men igår trudde jeg at jeg hadde mer igjen også var det tomt så da ble det melange og det funket det også
TRINES BAKETIPS ANG GJÆRBAKST. oppskriften før du setter i gang, og sjekke at du har alt som skal til. Hygiene er viktig, så vask også hendene grundig før du setter i gang
For mer info ang mine cupcake kurs, så kan du se her. Det finnes kjempemange gode, gamle oppskrifter i den som er sammensatt av min mamma , som var helt fantastisk på å bake
naviger med pilen til høyre for å se fremgangsmåte. Mellom slagene har vi malet med våre samarbeidspartnere ang husprosjektet, fått pakket om, vasket opp klær og laget oss mat
får ofte spørsmal ang. 1/2 vaniljestang ( frøen). Rør sammen 150 g sukker, frøen fra 1/2 vaniljestang og vann til sukkerlake i en liten kjele. 1/2 vaniljestang ( frøen)
I helgen laget jeg vårruller for første gang alene og det var utrolig spennende og utrolig gøy. Jeg har vært med venninna mi å laget det et par ganger tidligere og jeg har virkelig fått dilla på vårruller
For info ang mine Cupcake kurs nær deg, sjekk ut denne side. Takk til alle mine fantastiske sponsorer som sponset oktober måneden med mange flotte gaver og giv flotte gaver til mine lesere under oktober måneden
Og det er faktisk første gang… Litt flaut når dette er vårt andre barn. Denne gangen hadde jeg derimot et veldig stort ønske om å lage babymaten selv, og etter å ha gjort det i går er jeg overbevist om at jeg kommer til å fortsette med det
Det er en mer klassisk bok, og den vil også inneholde mange glutenfrie oppskrifter. Jeg har en uke igjen til å jobbe med boken, så jeg er snart i mål og da kan jeg igjen komme med nye blogginnlegg flere ganger i uken
Det er en deilig, saftig sjokoladekake som er toppet med Angel feather icing som jeg lagde med brunt sukker slik at den får en litt herlig mocca smak i seg
Jeg bakte kaken som to runde bunner, men om du vil ha firkantet kake kan du bruke en liten langpanne isteden, og skjære bunnen i to like store deler når den er avkjølt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.