Andreas Viestad i Dagbladet har kommet med et brød som er eltefritt, og som skal stekes i jerngryte. (Egentlig er det en fyr i NY som først hadde idèen
Kjempegode med sjokolade eller vaniljekrem inni, å bruke som basisdeig til skolebrød og prinsessekake, eller bare rett og slett ha rosiner i deigen eller lag gode gammeldagse boller
En stor kakeform = kortere steketid, en liten og dermed høy kake som min trenger lenger steketid. Denne kremen selges også i soya og kokos, men det finnes ogå mange andre alternativer der ute
), har søkt litt på nette og fant mange som har tenkt tanken før meg ja, men de fleste hadde med boller, men det var ikke helt det jeg tenkte, tanken min var nystekt loffskive / baguette med nugatti eller sjokade på det smaker jo helt fantastisk, så da må vi prøve oss på det
Før jeg flyttet for meg selv bestemte jeg meg for at mat var noe jeg ville bruke en del penger på, og at dermed kanskje andre ting måtte bli nedprioritert
5 dl rips (eller andre bær). 5 dl rips (eller andre bær). Jeg ble hoppende glad når den gamle naboen vår kom og spurte om jeg ville renske ripsbuskene hans
Sett deg ned på søndagskvelden, planlegg middager for alle dagene den kommende uka, hva du vil ha med deg på lunsj til skolen, frokostmat og kveldsmat + andre nødvendige saker
Akkurat det problemet deler eg nok med veldig mange andresom vil lage sin eigen spekemat. Ei slik kasse kan du henge på ein utevegg der ikkje solsteiken står på, men som likevel har rikeleg med vind imot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.