Oppskrift på Steinalderbrød. Dette steinalderbrødet tar bare timinutter å forberede, og innebærer verken mel, gjær eller elting , enklere kan det ikke bli
Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
Her på Sandøya har jeg tilgangtil en relativ sto frukthage, noen vil kanskje gå så langt å si stor, og med en høst som i år så gir det utrolig mange muligheter
Lag geleen som anvist på pakken, men med halv vannmengde. Visp eggehviter og sukker stivt. Bland alt godt sammen og fordel det på kakebunnen
Stek midt i ovnen i cirka timinuttertil den så vidt er ferdig, og litt svampete å trykke på. Jeg følte at jeg måtte finne en ekstra god en siden dette var første gang jeg bakte til nyejobben, og denne oppskriften her, med tre forskjellige typer sjokolade og pynt på toppen virket lovende
Jeg savner Thailand hver eneste dag og jeg har lagt min elsk på Thaimat og Asiatiske smaker, og på den måten bringer maten meg på et vis tilbaketil smilets land flere ganger i uken
Eg har delt mange nye, spennande oppskrifter på sunnere julesnop og julekaker sida desember måned starta, men for å ikkje glømme mine tidligere oppskrifter så ville eg samle noken av dei i eit eget innlegg
Denne oppskriften fant jeg på DN og er av Sverre Sætre. Hvis du har god tid en lørdagsmorgen er det ingenting som smaker så godt som ferske bagels til frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.