Del kakerøren i to forskjellige boller og vend inn konditorfarge til du blir fornøyd med nyansen. I år fikk jeg lyst til å bake en glutenfri kake til den store dagen, fordi jeg er invitert på champagnefrokost hos ei venninne som ikke tåler gluten
feiret i London så skal det bli is og pølse, i tilleggtil bløtkake, som er min. sammen disse to kakene som smaker fantastisk godt på egenhånd, å lage en helt
– Pisk kremfløte og sukker til middels fast krem, ikke for mye slik at den sprekker. Kaken er ferdig så fort du kan stikke en kakepinne inn og ta den ut uten at noe henger igjen på pinnen
) Det som er viktig er at ingrediensene tilfrostingen er romtemperert. Kaken er ferdig når du kan stikke en pinne ned i kakebunnene og pinnen kommer uten røre ut igjen
Bærene gjør kaken veldig frisk, og blir en fin motsetning til den mektige kremen. For meg er det lite som slår en saftig sjokoladekake delt i tre med sjokoladekrem og friske bringebær på toppen
Hvilken bedre grunn til å bake kake og være litt ekstra nasjonalistisk i samme slengen. Kaken er ferdig så fort du kan stikke en kakepinne inn og ta den ut uten at noe henger igjen på pinnen
Tenkte jeg kunne prøve å inspirere noen til å bake en kake fra Smedstua i år. En saftig og god krans med et hint av sitron og en karamellisert og sprø overflate
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.