Smak til med salt og pepper. Husk at baconet er med på å salte stuingen. Soppstuing med bacon og rødløk100 gram sopp -jeg hadde kantareller og traktkantareller50 gram bacon i terninger1/4 rødløk finhakket1 ss smør1 dl kremfløteStek sopp, bacon og løk. 1/4 rødløk finhakket
Riv potetene og løkenmed et rivjern eller i en kjøkkenmaskin. Røstipoteter gjør enhver potetmiddag litt mer spennende, og selv om det kanskje blir litt mer oppvask, så er det ganske kjapt og enkelt å lage
smak til med pepper før servering. løk, hvitløk, timian og bacon freses i smøret. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus
I det siste har jeg hatt store mengder med både løk og rødbeter. Jeg byttet ut sukkeret med kokosnektar og den vanlige eddiken med upasteurisert eplecidereddik
Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. 2 stk løk. 2 stk rødløk. 8 stk sjalottløk. 2 båter hvitløk
Varm tilstrekkelig med olivenolje og smør i stekepannen, og ha i løk i båter. Ved bruk av rød løk, er det best om løken blir forberedt umiddelbart før servering, da beholder den både en flott farge og en krispy touch
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.