Alle kan og alle har tid til å lage wok!
Ingrid´s Lavkarbotips
Ingrid´s Lavkarbotips
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1. Ha varm nok panne, mange er redd for høy varme. Men på wok skal den være høy, det skal frese i panna hele tiden.
  • 4. Ikke wok for mye i slengen, da mister du fort varmen i panna. Da koker du istedenfor å woke, det skjer lett om grønnsakene er frosne. Det blir jo godt for det om, men det beste er jo å woke ordentlig. Tar litt mere tid kanskje, men verdt det. Skal du steke mye kjøtt, kan du steke det først for eks. Stek litt og litt og ta det til side, stek så grønnsakene og så tilsetter du kjøttet igjen på slutten for å varme det opp. Dette tar fort litt lenger tid, men det er verdt det

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.