1,2 grovt marmorert ribbekjøtt uten svor (ribben bør ha minst 30% fett. Bruk en 3 mm kvernskive. Ha kjøttdeigen i en bolle og sett den kaldt i ca 30 minutter. 3. 1,2 grovt marmorert ribbekjøtt uten svor (ribben bør ha minst 30% fett
3 dl vann. Sett dem på en plate med bakepapir på, og la dem steke i ca 30 minutter. 3 dl vann. Helgene i desember er ofte travle, og da kan det være greit å ty til enkle, men absolutt gode løsninger
Her kommer første luke i Julekalenderen. 1-2 år (3-5 år) 6-9 år. Legg opp 28 m (32 m) 34 m fordelt på pinne nr 6 med en tråd pt3 eller Vamsegarn eller to tråder pt2 eller Finullgarn. Fritidsgarn kan erstatte pt3/Vamsegarn og Tove kan erstatte pt2/Finullgarn. Fell jevnt fordelt på siste omg til 24 m (28 m) 32 m. Strikk nå tommel på 3. Fest med knappenåler og sy tråklesting/forsting fram og tilbake med en tråd pt3/Vamsegarn eller to tråder pt2. Flett en snor av 6 tråder med pt3/Vamsegarn eller 12 tråder med pt2/Finullgarn. 34 m fordelt på pinne nr. 3 eller. 32 m Strikk hullbord
1-2 år (3-5 år) 6-9 år (10-12 år) Ung tenåring. Bruk to tråder pt2 eller Finull, evt en tråd pt3/Vamsegarn. Til blånissevotter brukes pt2/Månetoppengarn nr 437 og 443, en tråd av hver. Legg opp 28 m (32 m) 36 m (40 m) 44 m fordelt på pinne nr 6. Fell jevnt fordelt på siste omg til 24 m (28 m) 32 m (36 m) hvis du skal ha hullbord, eller på neste omg hvis du strikker votter uten hullbord. Strikk nå tommel på 3. Fest med knappenåler og sy tråklesting/forsting fram og tibake med en tråd pt3/Vamsegarn eller to tråder pt2/Finull. Flett en snor av 6 tråder med pt3/Vamsegarn eller 12 tråder med pt2/Finull. Jeg har aldri vasket dem, de må i så fall håndvaskes i 30 grader med Milo. 1-2 år (3
Jeg hadde egentlig beregnet å ha et annet innhold i dagens luke, men så anbefalte jeg disse kakene i går da jeg så en venn skrev om at hun bakte julebakst til barnebarn som har cøliaki
Jeg måtte selvsagt lage noen røde hjerter også, så det blir dagens luke i Julekalenderen. Strikk så det er 3 riller med 8 m, eller totalt 6 riller. Til slutt er det 3 m igjen
Dagens luke inneholder to par grytekluter i julefarger, dvs rødt og hvitt. To nøster Petunia og heklenål nr 3 1/2. 3 lm, 1 fm i 1. lm, hopp over 1 fm, hekle 1 fm, 3 lm, 1 fm i 1. Legg opp 55 m på p 3 1/2 med Petunia
desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner. 300 gram kokosmasse (her varierer karbohydrat-mengden mye, så les bakpå posen. 3-4 ss Tagatesse (eller annen søtning – Sukrin er ikke særlig godt her, syns vi). Stekes på svak varme, ca 150 grader i ca 30-40 minutter. 300 gram kokosmasse (her varierer karbohydrat-mengden mye, så les bakpå posen. 3-4 ss Tagatesse. 30-40 minutter Følg med, for Tagatesse kan gjøre kakene fort brune
2 – 3 ss Tagatesse. 100 gram kakaosmør (eller 35 gram meierismør hvis du bruker ferdig sjokolade). 3. Finn fram en kjele som er litt mindre en bollen og ha i 3 -4 cm vann. 13. 3 ss Tagatesse. 100 gram kakaosmør (eller 35 gram meierismør hvis du bruker ferdig sjokolade)
Ha røren i ei lita langpanne og stek på 180 grader, nederst i ovnen i 30 minutter. Hjemmelaget browniemix er den perfekte vertinnegave eller julegave til noen du setter pris på
Men her kommer uansett luke nr. Oppskriften på dem får du bak neste luke. Sett oven på 130 grader. Kari kom i går hjem fra en fire dagers reise til Beijing, og kalenderblogging har derfor gått litt i surr
Derfor er dagens luke i julekalenderen min hentet fra fjorårets kalender - hjertetøfler. Oppskriften er i str 37-39, men du kan lett forandre dem ved å minke antall masker alle steder. Bruk Vamsegarn, pt3 eller Fritidsgarn og pinne nr 4 1/2. Str 37-39. 3 omg uten felling. 3 omg uten felling. 37-39, men du kan lett forandre dem ved å minke antall masker alle. 3 eller. 3 omg uten felling
Dagens luke i Julekalenderen burde jeg hatt tidligere i desember. Det er vel gjerne da man går til innkjøp av pepperkaker i plastboks til diverse juleavslutninger
Bak dagens luke finner man bestemorkjeks, eller konfektkaker som de egentlig heter. Siden jeg ikke fikk startet i går kommer luke nr 1 nå og luke nr 2 i kveld
De bakes etter Mammas gamle oppskrifter, og det blir dagens luke i Julekalenderen. 150 g hasselnøttkjerner (3 dl). 2-3 ts bakekakao. 150 g hasselnøttkjerner (3 dl). 2-3 ts bakekakao
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.