SarahBernardtandahintof gold. Det utrolig gode fyllet er lagetavkaramell, sjokolade og kaffe, og deretter toppet med et lagsjokolade… og et lite hintav gull
Når manhar brukt lørdagskvelden flittig til kjærestekos, sofakos og tonnevis med sjokoladekos. Når man våkner uthvilt til tross for at det er altfor tidlig
I daghar jeg jobbet hele dagen med forberedelser til Himalaga som skal filmes i morgen. Men midt oppi alt fikk jeg likevel tid til å prøve ut å lage mer godteri
Ukesmeny/Temameny. Én kommentar. Halvveis i uka og nok en ny oppskrift med smakav midtøsten. I dag blir det min vri på " kebab ", altså ikke gatekjøkkenutgaven
Ha oppi eggene, ett om gangen. Det er viktig at du rører godt mellom hvert egg. Om du ikke liker mandelkan du droppe det, eller eventuelt redusere mengden litt
Nå er det lenge siden jeg harlagd brownies. ) Tenkte derfor at det var på tide med en ny oppskrift. En tur innom AmundsenSpesial her i Haugesundgav meg en idé
Det er ikke lenge igjen til jeg skal på matfestivalenTasteof Oslo. Programmet frister bokstaveligtalt og jeg gleder meg til å se hva som skjer nede på Kontraskjæret
mai så er det alltidartig å se hvordanandreland feirer sine dager. mai- du kan lese mer om den HER. mai desserten, forskjellen er bareatlageneskal være tynnere
KyllingpaiPai defineres av bunnen innholdet stekes i,som regel er det en form for smørdeig (butterdeig) enten den er søt tertedeig eller normal til pai
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.