Og hvordan skal man kunne fortelle om den lange, gode ettersmaken som først gjør en lykkelig og etterpå litt trist for at dette øyeblikket vil man aldri kunne oppleve igjen
På polet finnes det flere vin fra Franco Francesco. Noe om påskevin…. Ukens vin er en Italiener. Og siden det er ferietider og de fleste av oss bruker altfor mye penger, så er ukens vin en prisverd bag in box
Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnes faktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
På fredag formiddag mens jeg ante fred og ingen fare og prøvde å få meg litt søvn etter at en av sønnene mine hadde holdt meg våken hele natten (litt småsyk stakkar) hørte jeg plutselig noen barnelyder inne på kjøkkenet
Den er liten, så den passer perfekt på ett ostebrett, sammen med kjeksen og osten. Dette settet passer perfekt på ett ostefatOg selvsagt går de i oppvaskemaskien
Du kan legge ett lag med revet ost på toppen etter ca. Etter 9 timer i stekeovn hadde lammelåret en kjernetemperatur på 68 grader. Kjernetemperatur på 65-70 grader = rosa /76gr = gjennomstekt. Stekes på 220 ° C i 30 - 40 minutter
Tilsett deretter rødvin og skrap bunnen på gryten for å få med all smaken fra bacon og kylling. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.