Nå ligger min på en seng av salt og godgjør seg. Server med lefse, smør og sennep. Jeg ser av mine tidligere innlegg at jeg pleier å lage rull av elg i disse dager, så da kommer oppskriften her
WOHO, vi er så happy, så fornøyd – og mye av grunnen til at det har blitt lite med blogging den siste tiden er nok fordi det har vært ekstremt mye jobbing å gjøre
♥ Julie’s protein sjokoladepudding/ mousse ♥. I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans
Tiden blir ganske så knapp, så matblogging får lav prioritet. Mye skal skje, både på jobb og i heimen. Kvelder og dager fylles av avslutninger, sommerkonserter, opptredener og sommerbursdager som skal feires på forskudd med klassen
ENTEN MAN VIL ELLER IKKE,Men det vil man jo, og noe av gleden med den er forberedelsen vi gjør. Alle har sine tradisjoner og nå får du et lite innblikk i vår families
Passer til syltetøy, sjokoladepålegg og banan, egg og kaviar - eller bare som de er. Til frokost- eller matpakkevafler bruker jeg mindre sukker, så går det også fint
Torsdag, det er snart helg og på tide å planlegge helgekosen. Panert kylling er også noe guttene elsker på kinarestaurant, og det hender vi lager det her hjemme også, Med litt ris eller pommesfrites, grønnsaker og sweet chillisaus så har du et kjempegodt måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.