I sommer har vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
For mange er dette måltidet ofte en utfordring når de vil ned i vekt. Hva skal vi spise til middag. Se på det som en mulighet til å prøve nye ting, og jeg lover at du ikke vil bli skuffet
Over de neste dagenevil det nemlig komme en del info som er fint å ha med seg før oppstart. Før jeg svarer vil jeg ta med noen kommentarer fra de som har hvert med før
Over de neste dagenevil det nemlig komme en del info som er fint å ha med seg før oppstart. Før jeg svarer vil jeg ta med noen kommentarer fra de som har hvert med før
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Mariner kyllingen i salt, ingefær og hvitløk i 2 timer. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika
Mengdeforholdene er vanskelig å angi, du tar det du ønsker og smaker deg til hvor søt du vil ha den. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
no, og tenkte at jeg ville prøve den. Vi hadde ikke mager ost så måtte bruke vanlig ost, men da tok jeg ikke så mye og så skjærte jeg den i tynne skiver
Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Få dagens rett som nyhetsbrev . 1revet hvitost. 5 dl matfløte 2 dl revet hvitost Send handlelisteKok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet
Dagens sunne mat tips. hjemmelaget sashimisalat. 17. 10. 2016 kl. 18. 10 i. mat. 4 kommentarer. Hei. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.