Tilsett litt og litt vann mens du rører, la det bli tykt før du tilsetter nytt vann fortsett til du har brukt alt, når det koker så kan du godt skru ned varmen så det holder seg akkurat på kokepunktet
Da jeg begynte å snuse på mat fra andre land, ble jeg ofte overrasket over krydderne som ble brukt, for der vi bruker muskat i fiskegratengen, nellik i appelsinen og kanel på grøten, bruker både indere og grekere disse krydderne på helt andre måter
Når helgen står for tur er det alltid ekstra kjekt på jobb for meg for da kan jeg lage noe ekstra godt til kaffen, og i dag bestemte jeg meg for å lage bløtkake
Spekeskinke av det slaget du liker best, eller fenalår. Dette er noe av det mest populære jeg kan servere på varme dager, og når det i tillegg er enkelt og raskt er det ingen grunn til å la være, det er jo kjempegodt
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kle en ildfast form med bakepapir og ha kakerøren over i denne. Navnet kommer selvfølgelig av at kaken inneholder litt ekstra proteiner og at den ikke er av det veldig usunne slaget, men dersom du drister deg til å spise hele på en gang vil jeg ikke påstå at det er så veldig helsosamt
Det er lenge siden jeg har laget det nå og når Kevin ikke er helt si slaget tenkte jeg han ville satt pris på å bli overrasket med litt god mat da sykehus fortsatt er et faktum
Og for en hektisk uke det har vært. ), så hele livet har blitt satt på vent i flere uker. Denne her syntes jeg ble skikkelig god (det er vel lov å være fornøyd med oppskriftene sine
Det første slaget er ketobollene/sjokoladebollene som du finner i forrige innlegg her. Derfor velger jeg sunnere alternativer til min kropp de fleste dagene i jula
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.