HAVREKJEKSMED EPLE OG KANEL HER ♥HJORTEGRYTE HER ♥SAFTIG BLÅBÆRKAKE MED VANILJEKREM HER ♥KREMA GRØNNSAKSSPAGETTI MED LAKS HER ♥SUNNE VAFLER MED NUGATTI HER ♥HJORTEKARBONADER MED STEKT LØK, POTETBÅTER OG KVITLØKSKREM HER ♥GROV MIDDAGSPAI MED SPEKESKINKE, FETAOST OG ASPARGES HER ♥EPLESYLTETØY MED DADLER HER ♥KREMA GRØNNKÅLSUPPE HER ♥AUBERGINE PIZZA HER ♥Besøk meg vidare på
Det eneste jeg vil anbefale er at de som skal ha kjeksen for å spise som kjeks, burde ha et par skjeer ekstra med sukrin i dem, evt noen dråper ekstra med natreen
Innimellom må eg fylle opp lagrene med gamle favoritter, og når eg stod å bake her ein kveld fikk eg enormt lyst på havrekjeks som man kan ha godt pålegg på
Man drar hjem og baker havrekjeks og blogger om det selvfølgelig. Idag dro vi på skolen for å finne ut at dagens forelesning var avlyst, og hva gjør man da
Disse er også sukkerfrie og har mye fiber fra havren. Og er DU lur baker du dem tidlig i desember så kan du kose deg medhavrekjeksmed brunost hele advent
Bloggen har komt litt i andre rekke, men den tar såpass stor del av kvardagen min ellers at noken fridager i slike høgtider tar eg med den beste samvittighet
Sikt mel og bekepulver i blandingen og rør med en metallskje. Mmmmmmm. Du trenger. 110g usaltet smør1 1/2 dl lyst brunt sukker1 egg1 liten teskje vaniljeessens2 1/2 dl havremel1 litt stor teskje bakepulver1 3/4 dl havregryn100g kokesjokolade eller mørk sjokolade, grovhakket100g hvit sjokolade, grovhakketStekes på 190 grader i 12-15min eller til de er gyllenbrune
Ha i vann og rapsolje, hender jeg må ha i bittelitt mer vann, men vær forsiktig med vannmengden. 1 pose havregryn600 gram toro kakemiks500 gram sukker1 flat ss vaniljesukker1 flat ss bakepulver1 ss natronSjokoladebiter i passe mengde 375 gram margarin2 dl rapsolje2 dl vannBland alt det tørre i en stor bolle
Denne godsaken er laget flere ganger allerede, og med stor suksess hos liten og stor. Både smaksmessig, men også at den er enkel å ta med små kokker på å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.