Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden. Reinsdyr er for meg kongen av kjøtt, det beste av det beste, en kjøttgave sendt fra Gudene
200 gr. Sett formen i stekeovnen på 200 grader til søtpotetene er møre og osten har fått en fin brun skorpe, Det tar ca 30 minutter. 200 gr Reinsdyr Ytrefilet
Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
DESEMBER TAPAS. Desember er tid for førjulskos og gjerne sammen med venner og familie. #mat #raw #vegan #vegetar #sunn #kosthold #helse #økologisk #desember #tapas #jul #smårett #miniburger
Det er ikke tvil hos meg – reinsdyr er det beste viltkjøttet som finnes. Jeg tok deretter kjøttet ut av pannen, dekket det til med aluminiumsfolie og lot det hvile ca 20 minutter før jeg skar det opp. En god rødvin er prikken over i’en, vi drakk en deilig Petalos 2015. Sjekket polet, de har bare 2014 utgaven, prisen er 240,-
Settes i ovnen på 200grader i 15 minutter - ha på varmluft de siste 5 minuttene. Du trenger. Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll
200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost. Settes i ovnen på 200grader i 15-20minutter. IDag blir det hjemmelaget fiskegrateng med poteter og gullerøtter 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
2014 kl. 2014 kl. 2014 kl. 2014 kl. Reinsdyr tataki. -). 29. 12. 21. 27 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer. Tataki er en tradisjonell japansk metode der kjøtt eller fisk stekes raskt på svært høy varme, før det blir skåret i tynne skiver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.