Et par øl som er vel verd å smake. Juleølet 2014. Først ut er. SørØst Vinter Hoppy Red Ale Terningkast 5. Et mørkebrunt overgjæret øl med et vakkert, høyt besj skum
20 minAntall. 2 pers. 1/2 ss olje. 2 kyllingfileter i biter. 1/2 ss asiatisk fiskesaus. 1/2 ts brunt sukker. 2 porsjoner ris . Ha i kyllingen og stek i 2 min. -Julia- 2 pers Ingredienser. 1/2 ss olje. 2 kyllingfileter i biter. 1/2 ss asiatisk fiskesaus. 1/2 ts brunt sukker. 2 porsjoner ris
1 – 2 ss Tagatesse (eller Sukrin). 2 plater gelatin. 2. 2 ss Tagatesse (eller Sukrin). 2 plater gelatin. 2. . Panna Cotta er en helt vidunderlig dessert
Date Night med fem par. Vi hadde invitert fem par til å komme å ha fempeldate (. Første punkt var en Quiz hvor parene innad konkurrerte om hvem som kjente den andre best
Jeg har et mål om at vi skal få i oss lever et par ganger per uke. Finrasp ca 2 cm fersk ingefær. Hvorfor jeg synes lever er så bra kan du lese om HER og HER og HER
Smelt smør i en jerngryte eller annen tykkbunnet gryte og fres løken et par minutter. La gryta småkoke i 20 minutter, jo lenger den får brasere jo bedre smak får du. Biff Stroganoff (2)
- et par ss oregano. - et par ss basilikum. - 2 egg. Bland sammen ingrediensene til bunnen, og forstek den på 220 C i 10 min. - 2 ss tomatpurè. - 1/2 ts sitronsaft. Legg på ost, halvstekt bacon og sjampinjonger over sausen, og stek på 220 C til osten er smeltet. 2 egg -. 220 C i. 2 ss tomatpurè. 1/2 ts sitronsaft
Stek kylling og bacon et par minutter på hver side slik at det får litt farge. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking . Stek kjøttet videre i stekeovnen på 180-200 grader i cirka 15 minutter. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet
), og sett så bunnen til avkjøling helst et par timer. 2 ts vaniljepulver. 250 g mykt smør. 200 g mørk sjokolade (70%). 2 ts vaniljepulver. Stek så i 20-25 minutter, og sett den så på en rist og la den avkjøles helt. Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. 25 nov 2014. 21 sep 2014. 2 ts vaniljepulver. 250 g mykt smør. 200 g mørk sjokolade (70%). 2 ts vaniljepulver
Jevn krafta med litt mel og ha i et par skjer Soyasaus og Worcestershire sauce. - 4 kilo ribbe i ett stykke med svor og ben- 50 gram grovkvernet svartpepper- 50 gram fingersalt- 1-2 løk- 1-2 gulrøtter-1 stor hvitløk- 2-3 kvister timian- 2-3 ss Soyasaus2-3 ss Worcestershire saucelitt melSlik gjør du. Hell 1 liter kaldt vann i pannen og tilsett grovhakket løk, 2-3 uskrelte fedd fra en stor hvitløk, grovhakket gulrot og timian, stek slik i ca en time på 180 grader. Siste halvtimen øker man temperaturen til 230 grader og skrur på grillen. Når ribben er ferdig, lar du den hvile i 20-30 minutter. 1-2 løk. 1-2 gulrøtter. 2-3 kvister timian. 2-3 ss. 2-3 ss
Selv skal jeg nominere et par jeg følger jevnlig. 25 g gjær. 1/2 ts salt. 1-2 ts sukker. Snurr en deigpølse rundt hver grillpølse og legg på bakepapirkledte stekebrett (2 brett). La pølsene etterheve i ca 20 minutter. Sett stekeovnen på 240 grader. 25 g gjær. 1/2 ts salt. 1-2 ts sukker
Sett i fryseren for avkjøling, den er spiseklar etter eit par timer. 2014 kl. Snickersbunn♦ 180 g salte peanøtter, evt 50/50 med andre nøtter♦ 80 g havregryn, bruk gjerne glutenfri♦ 7 store, saftige dadler (140 g uten stein)♦ 2 ss sukrin gold, eller anna søtning♦ Væske. Min form var 30x20 cm, og det synes eg vart perfekt i forhold til høgda på kaka. Sjokolade-karamell topping ♦ 2 dl vikingmelk, evt. anna sirup eller honning♦ 12 g smør♦ 30 g sukkerfri, mørk sjokoladeFramgangsmetodeBland sammen alle ingrediensene utenom sjokoladen i en stor bolle som tåler sterk varme og sett i mikroen. 2014 kl. 2014 kl. 2014 kl. 20. 2014 kl. 20. 2014 kl. 21. 22. 2014 kl. 21. 26. 2014 kl. 23. 12. 2 ss sukrin gold, eller anna søtning. 12 g smør
Før påske var jeg kjempeflink med kostholdet og gikk ned 4 kg på et par måneder. 2 ss Kremfløte. 2-3 never ost. 2 ss Olje. 2 ts Johannesbrødkjernemel. 2 ts HiMaze / FiberFin. Sett pizzabunnen i oven på 200 grader i 15 min. 2 ss Kremfløte
Sett formen i fryseren i et par timer. Sett formen i fryseren i et par timer. Denne kaken fikk jeg servert første gang for mer enn 25 år siden. 250 g sukker. 2 ts bakepulver. 2 ts vaniljeekstrakt (kan erstattes med vaniljesukker). 275 g sukker. Kle to springformer på ca 25 cm i diameter med bakepapir i bunnen. Stekes midt i ovnen i 25 - 30 minutter. Hvis du har marengsbrenner tar du kaken ut av fryseren 1/2 time før den skal serveres, slik at den rekker å tine litt. Forvarm ovnen til 250 grader med grill. 250 g sukker. 2 ts bakepulver. 2 ts vaniljeekstrakt (kan erstattes med vaniljesukker). 275 g sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.