Ellers kan det lett koke over, og det er ikke så gøy. bildet lånt herfra til jeg får laget mitt eget. Det kanbli smertefullt siden karamellen er veldig varm
Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen. Sunt knekkis uten mel. Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate
Har man en oppskrift på saftige og gode boller er det lite som kan gå galt. Det er hovedsakelig tre ting jeg gjør med tradisjonell gjærbakst for å gjøre den litt sunnere, og her vil jeg nevne hvordan man lager dem tradisjonelle om man ønsker
kan være meget uvant med å spise såpass mye fett (særlig etter mangetiår med. at lavkarbo ikke har noe for seg, og gir seg før de rekker å kjenne på de mange fordelene med et godt formulert lavkarbo/høyfettkosthold
), men du kan også gjøreslik som jeg gjorde i dag, nemlig glemme å sette på timer og så huske på dem når du lukter at de er ferdige for et par minuttersiden
Det er viktig med littfri fra trening, men for de av dere som ønsker litttips på rumpeøvelser dere kangjøre hjemme eller på hytta i påsken kommer det noen tips fra meg her
Jeg har littdårligsamvittighet for at det ikke ble hjemmetreningmandag, men siden jeg trente styrke tidlig på morgenen samt løp en god runde på formiddagen holdt det for å si det sånn
Her kanman lage med hele håndavtrykk og eventuelt med bare fingrene om man ønsker det. Den gode kjølige luften, de fine fargene, innekos etter en sommer med mangeutetimer
Den amerikanskebiologen og genetikerenNorman Borlaug greide, gjennom hybridisering, å utvikle en kortvokst hvete som hadde en kortere modningstid, oppnådde større avlinger og behøvde mindre gjødsel
Det finnes vel snart ikke en blogger som ikke har lovprist denne kaka opp og i mente. Jeg har tenkt imittstillesinn at siden jeg synes marengs er så ekkelt så kunne denne kaka umulig være noe for meg, og jeg har av den grunn ikke latt meg begeistre
Kanskjevi prøver littgulrotkaketopping på dem, det smaker sikkertdeilig. Etter å ha lest artikkelen "Grøsskar" av Yngve Ekren, var vi bare nødt til å finne på noe med alt gresskarkjøttet vifikk etter å ha laget Halloween lykter
enn bare til frokost eller lunsj. Når jeg lager eggerøre vil jeg ha en kremaktig og myk konsistens. For å oppnå dette sper jeg med vann ikke fløte eller melk
Og da kanman knapt nok kalle det steking. Det er påske og man må spise lammestek. Og så vidt jeg kan huske har jeg laget eller vært med på å lage lammestek i påsken de siste femten årene
Har du lyst å prøve,kanskje øve deg til jul,så finner du oppskrift HER. Når man våkner en søndags morgen og plutseligblir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.