Deilige boller som kan gjøres litt sunne-ish
Mat for mannfolk (av alle kjønn)
Mat for mannfolk (av alle kjønn)
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3,25 dl (4dl om du bruker gjær)
  • Surdeig (kan byttes i gjær, ca 1 pakke): ca 105g (68% eller 176g 100%)
  • 100 g om du baker med gjær
  • med
  • 0,5 dl sukrin og 0,5dl sukker)
  • 1 ts (kun dersom du bruker mager kesam)
  • 1 ts Rosiner : 100-150g (kan sløyfes)
  • 15 minutter eller
  • 5 av 5. Bollene ble overraskende saftige og deilige med mager kesam og surdeig. De manglet riktig nok noen av luftlommene gjærbakst ofte gir, men både smak og konsistens var helt den samme.
  • 1 minutt Kokkelering
  • 20 minutter Totalt
  • 20 minutter (selvsagt ikke medregnet tiden det tar å heve deigen).

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.