Surdeig (kan byttes i gjær, ca 1 pakke): ca 105g (68% eller 176g 100%)
100 g
om du baker med gjær
med
0,5 dl
sukrin og 0,5dl sukker)
1
ts (kun dersom du bruker mager kesam)
1 ts
Rosiner : 100-150g (kan sløyfes)
15 minutter
eller
5 av
5. Bollene ble overraskende saftige og deilige med mager kesam og surdeig. De manglet riktig nok noen av luftlommene gjærbakst ofte gir, men både smak og konsistens var helt den samme.
1 minutt
Kokkelering
20 minutter
Totalt
20 minutter
(selvsagt ikke medregnet tiden det tar å heve deigen).
Smelt smøret og ha dette i miksebollen sammen med resten av melkenMiks til deigen er jevn og finSett til heving til deigen har blitt dobbel størrelse (ca
Mine barn kan absolutt spise vanlig gjærbakst, men tenkte jeg kunne prøve lage noen litt sunnere, siden de ofte spiser noen boller når vi først lager det
Særlig i overgangen fra et karbohydratrikt kosthold kan det ta litt. det finnes likevel en del vanlige feil somkan gjøre at du ikke får de resultatene du ønsker
Koselig aktivitet som fort kan spise litt tid, husker du selv hvor moro det var å fargelegge. Om dine barn er som våre betyr ikke det alltid at de ligger stille på sofaen under teppe selv om de er syke
Jeg er, som nevnt, mest glad i benøvelser når jeg skal trene hjemme, ettersom at rygg og mage kan bli litt for ensformig og "lett", men alltid kjekt å prøve noe nytt
Det er viktig med litt fri fra trening, men for de av dere som ønsker litt tips på rumpeøvelser dere kan gjøre hjemme eller på hytta i påsken kommer det noen tips fra meg her
Søndagen får vi bare ta littsom den kommer…haha. I dag lovte jeg å vise dere en super mageøvelse som du faktisk kan gjøre hvor som helst, og den er fin å avslutte treningsøkten eller løpeturen med
Utgangsposisjonen er som en vanlig standard planke. Jeg har litt dårlig samvittighet for at det ikke ble hjemmetrening mandag, men siden jeg trente styrke tidlig på morgenen samt løp en god runde på formiddagen holdt det for å si det sånn
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Sett bollene rett på bakepapir på en stekeplate, strø litt havregryn på toppen. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.