Men den er glutenfri, med smarte sukker-alternativer og mye supermat, så dette duger i mine øyne. Men dette blir litt sånn ca da jeg som sagt gjorde dette i full fart
Noen må jo jobbe også når andre tar ferie, men det er viktig å kose seg med maten allikevel. Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid med familie/venner
Har jeg lagt ut bilder av meg i joggebukse eller mine syke barn, for eksempel. Det er ikke det at jeg ikke liker å se bilder på Facebook av vellykkede mennesker som går lange turer på ski i solskinn eller andre som slanger seg på stranden i syden
Har en periode nå hvor jeg baker endel rundstykker, og da kommer det nye oppskrifter her. ) Rundstykker er veldig praktisk i den forstand at man kan fryse de ned rett etter steking og ta opp igjen ferske fine rundstykker ved behov
Jeg hadde litte granne salt på toppen av dem før de gikk inn i ovnen, ogdet ble fantastisk godt. Dampende ferske fine runstykker med deilig stekeskorpe og solsikkekjerner på toppen
Tilsett melk og rør til den er blandet inn slik deigen henger sammen. Scones med lemon curd og krem. Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Lik dette
Ta den ut av bollen og kna den litt forsiktig på en benk til den er jevnt blandet. De er bare helt fantastiske og har blitt nok en sikker favoritt her i huset
Jeg har samlet noen av de fineste turene, stedene, erfaringene og oppdagelsene våre i detteblogginnlegget i håp om å huske dem til neste gang vi skal dit, og for inspirere andre til å forlate turiststedene og se litt av alt det andre også
Da er det kjapt og enkelt og ta opp å tine når man har lyst på noe ekstra godt til frokosten. Disse rundstykkene blir luftige og gode om du tar deg god tid med elting og heving
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.