Blåbær er supernæring og fersk forskningviser at vidunderbærene hjelper mot både Alzheimers, demens, Parkonsons, kreft, luftveis- og urinveisinfeksjoner, hjerte- og karlidelser og diabetes
Endelig gourmet kveld hos oss med en svært så spennende meny. Det etterhvert så samkjørte kokketeamet okkuperte selvsagt kveldens hovedroller, mens Sviddåfikkspilleannenfiolini en sentral støtterolle
Jeg har testet enda en av oppskriftenei bladet Bake. Fra min nye favoritt, Rune Kristian Elnan. Med et fyll som itilleggtil den gode kanelsmaken rommer marsipan og solbærgelè
Avkjøl kaken før du har på glasur og bygg deretter ihøyden med glasur i mellom og som topping. Jeg eksperimentertelitt på kjøkkenet i går og lagde en sjokoladekake som viste seg å bli alldeles nydelig
Jeg tror mange assosiererskikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har tiltid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt ibutikken
Vil du virkelig bygge Napoleonskaken ihøyden, kan det være lurt å lage kaken i en firkantet form og så la kaken stå i kjøleskapet tilvaniljekremfromasjen har stivnetordentlig (da kan du også øke mengden fyll slik at du får et enda tykkere lag vaniljekremfromasj)
Når dagene er litt tøffe og tankene kverner, er minterapi å bake. Baking. Ingen kommentarer. Denne kaken så jeg på Snap hos Ida Gran Jansen - og ble så inspirert
Jeg lovet jo å komme med en “skikkelig” kake som plaster på såret for forrige ukes knekkebrød. For deg som liker høye, mørke, saftige, mektige kaker, så kan du trygt lese videre
Marinert laks servert med en deiligsøtpotetblanding. Fy søren, for en genialgreie. Altså, soyasaus er virkelig sååå mye mer enn tilbehørtilasiatisk mat
Ingenting varmer så godt som en skikkelig kjøttgryte. Først varmer det i mange timer på kjøkkenet, og den gode lukta får rikelig med tidtil å spre seg i huset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.