Riv litt mørk sjokolade på toppen av kaka om du vil, og pynt gjerne medbær eller annen kakepynt. I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Det som er dumt medpavlova er at man ikke kan stikke i den for å finne ut om den er ferdig. Jeg har lagt ut oppskrift på pavlova før, men denne er formet som et hjerte og har litt annet fyll, så derfor tenkte jeg å legge den ut igjen
Sprø utenpå, myk inni og toppet med sjokoladekrem, bær, hvit sjokolade og pistasj. Bland maisennaen med resten av sukkeret og hell gradvis inni eggehvitene
Slik pynter du årets festkake Pavlovamed appelsinkrem, karameliserte hasselnøtter og sommerens bær. Pavlovamed appelsinkrem er en nytelse som er vel verdt og prøve
Disse pavlova redene regelrett smelter i munnen, det er sprøtt på utsiden, seigt og marshmellows lignende på innsiden toppet med nydelig karamell og frukt så er dette en innertier å servere til gjeseter, eller å lage til lørdagskosen
Pisk kremfløten stiv og bland med vaniljekremen - så mye du ønsker. Pynt medbær. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Fyll sirkelen med eggehvitemassen. Flytt den over på et fat og bre utover mosen av jordbær. Stivpisk eggehvitene, tilsett sukker og vaniljesukker, maisstivelse og eddik, litt etter litt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.