Ettertrening lagde jeg denne kjappe grøtvarianten som smaker mye bedre enn det det måtte se ut som. Sola titter frem i Oslo i dag og det er sånydelig ute
Ettersom jeg hadde trent styrke såville jeg ha noe proteinrikt, sunt og som samtidig smakte godt. Jeg kom hjem fra treningi dag og var hol-sulten men kjøleskapet bød ikkepå noe ferdiglaget og inspirerende, så jeg måtte smekke sammen noe smakfullt selv
En smakfull, sunn og METTENDE middag som passet perfektettertreningigår. Ha deretter alle ingrediensene over på en tallerken og til slutt drysser du over ristedepinjekjerner
Føles godt, selv om jeg kjente meg litt skjelven et par timeretterpå. Først varmet jeg opp littpå mølla, startet med ågå, jogge lett og så spurte så lenge jeg kunne, før jeg jogget ned og gikklitt
Produsert etter "ripasso" metoden, annengangsgjæringpå drueskall etter Amarone produksjonen. Her har jeg etterstekt dem i stekeovn, det lønner seg i hvert fall hvis du skal steke mange
Det går lett som en lek etter at ribba er dampet. at nå har jeg funnet den perfekteløsningen. Ta ut ribba og snitt opp svoren hvis det ikke er gjort påforhånd
Jeg har blittlittdårligtilåeksperimenterepå kjøkkenet det sisteåret, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester påLIFEgruppe
Kjevle pølsen til et rektangel på ca. Smuldre gjæren i en bakebolle. Smør et tynt lag myk margarin utover leiven (deigen) og strø på et jevnt lag med sukker og kanel
Etter noen minuttervilrestfuktighetvære borte. Hvert riskorn skal være wahad-wahad (dette betyr ett og ett påarabisk) og det indikerer av riskorneneikke skal klebe
♥ Du kan såklarteksperimentere med forskjellige krydder her altså, fantasiensetter grensene. Dette har vært en favorittpåmitt kjøkken i mange år, sommer som vinter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.