Ørreten steikte jeg helt vanlig på steikepannen med salt og pepper på. Man skal stadig utforske nye matvaregrupper, og i går forsøkte jeg quinoa for første gang i mitt liv
Her kommer oppskrift på ørretmed høstens grønnsaker, blomkålmos og holandaisesaus. Kok blomkålen mør, tilsett melk og smør - salt og pepper og miks til passe konsistens med en stavmikser
- Legg et lag med gulrot og brokkoli. - Strø på salt og pepper. - Pynt med sitronmelisse og gressløk. Ovnsbakte middagsretter er noe av det enkleste du kan lage
Tyvstart litt med soppen, ellers kan gjerne grønnsakerog biff stekes parallelt. Når søtpotetene er møre er det bare å helle av vannet, gå over med stavmikser og blande inn resterende ingredienser
Skrei har ikke så voldsomt mye smak i seg, så dermed er det fritt spillerom når det gjelder å tilsette ting med mye smak, så en smaksrik sellerirotpuré, smørstekt bacon (oh yes) og vichygulrøtter passer ypperlig
Denne gangen prøvde jeg en helt ny vri, med ripsbær og kalvefond. Jeg har bare en gang tidligere prøvd meg på rødvinssaus, og den ble ikke noe særlig, så derfor har det gått laang tid før jeg har våget å prøve meg igjen
Krydre fisken med chili, hvitløk, salt og pepper. Server med chilisaus. Stek ørret eller laks på egen stekepanne og wok ønskede grønnsaker på en annen stekepanne
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.