Så langt er de visst bare å få kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av dere vil ryktet om disseformidable pølsene spre seg som ildi tørt gress, og snart er de foran nesen din
Jeg hadde i en skje rawtella fordiuraffinert kakaosmør og nøttesmør er kjemepsunt og kjempegodt. ) Her er en meget enkel fremgangsmåte som kan tweakes etter ditt eget behov og hvordan du vilnæringsinnholdet skal være
Nå er ikkejeglavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen. Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og toppingtilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Koker disse for lenge, vil de få en besk smak. Som jeg skrev fikkvi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å driftetilhusarbeid og andre trivielleting som plutseligfrister mer – for ikke å snakke om mat
Her kommer da endeligmin neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordiplutselig skjer det noe uventet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.