Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den kalde årstiden
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Skal den være sunn må man bruke kaldpressede oljer. Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Disse vildu nok lage før neste jul. Min egen lille oppskrift finner du nedenfor bildet. Jeg brukte garnet Senja (hadde en rest liggende i de rette fargene) som du kan kjøpe på Nille
Engangs Lip Gloss applikator. Modellen vil fotograferes før og etter og duvil få veiledning gjennom hele prosessen, og ved godkjent prøve sertifisert som Imagestylist
Egentlig vil jeg si at det er bare du. Hva vil kunne bidra til mer energi og overskudd. Det er du som kommer til å merke forandringene, og om dette er noe for deg
For å delta må du bare skrive i kommentarfeltet at duvilvære med og huske å legge igjen email adressen din (bare jeg vil se den) også vildu bli kontaktet av meg via email og duvil der få vite mer eksakt hva dette opplegget går ut på
2016 er her. Er målet ditt å få mer energi, føle deg bedre eller gå opp eller ned I vekt. Vi starter en ny Shake Challenge mandag skriv en kommentar eller send en SMS til 97132752
Tenk om du hadde prøvd en periode, og ikke ville slutte igjen. I tillegg vil jeg ofte legge ut ukesmenyer både for kombifamilier(med både vegetarianere og kjøttspisere), vegetarianere og veganere
Årets meny. Pasjonsfruktpuré (finnes i frysedisken hos Meny). Vi fikk ikke tak i så mange modne pasjonsfrukt som oppskriften krevet, så jeg brukte litt frossen pasjonsfruktpuré og laget en pasjonsfruktsirup til å blande i kremen og ha over sammen med innholdet av pasjonsfruktene
Fondanten er ferdig når den såvidt er stivnet, den skal være litt gelèkonsitens når du tar i formen. Skal du ikke lage fondaten med en gang, kan du fint lage røren på forhånd og sette den kald i kjøleskapet
Mengdeforholdene er vanskelig å angi, du tar det du ønsker og smaker deg til hvor søt duvil ha den. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserteoss for drikken, det er jeg takknemlig for
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.