Da lillebroren min, Christian og vennen hans Mathias skulle feire bursdagen sin, ville de ha en Angry Bird kake, og så snill som jeg er bakte jeg det til bursdagsbarna
Cupcakes kan pyntes på så mange måter så når jeg skulle lage Angry Birds cupcakes til min sønns bursdag valgte jeg å lage små flate figurer av fondant som kunne plasseres på toppen
På menyen stod pølser og brusFruktspyd, oreo-cupcakes og gele På kvelden hadde vi selskap med familien og der serverte vi oreokake, pavlova og mammas kringle Noah måtte jo feires i barnehagen også, og da laget jeg en Angry Birds kake etter lille sjefens ønske
♥ Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia). ♥ Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia)
Jeg foretrekker å benytte en "birds eye chilly" som er ranket som 8 på en sterkhetsskala til 10. Benytter man seg av chilly fra Meny, typisk de som kommer 3 i pakken, og som er relativt større enn birds eye, så benytt 1/2 til 1 hel chilly
1 stk rød bird eye chili evt. 1 stk rød bird eye chili evt. Papayasalat er desidert en av nasjonalrett i Thailand og en kjent rett i kulinariske verden
Cut the bird into four pieces. English. Jeg har spist de aller beste. Naan-brødene. Jobb brakte meg ofte til India for noen år siden og de smakte like himmelsk hver gang
"A lovely bird" som passer flott til forrett i helgen. Har du noen gang spist gravet andebryst. Første gang jeg smakte dette var på en fantastisk ferie i Normandie for mange år siden
1 gul habanero, 3 røde bird`s eye og 1 serrano, for et ordentlig hot resultat). 1 gul habanero, 3 røde bird`s eye og 1 serrano, for et ordentlig hot resultat)
som i små bird's eye chili (de små som er så sterke) eller habanero. 600 g kyllingfilet i tynne skiver 700 g bok choi 8 fedd hvitløk, hakket 2 bird's eye chili, hakket nymalt pepper 1 1/2 ss fiskesaus 4 ss usaltede, ristede peanøtter olje til steking 4 porsjoner villrisblanding eller grov ris. 600 g kyllingfilet i tynne skiver 700 g bok choi 8 fedd hvitløk, hakket 2 bird's eye chili, hakket nymalt pepper 1 1/2 ss fiskesaus 4 ss usaltede, ristede peanøtter olje til steking 4 porsjoner villrisblanding eller grov ris
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.