Indisk kyllingsuppe, denne gangen som en grytevariant med risIngredienser. Jeg valgte til middag i dag og lage den som en gryte variant, dvs servere den med ris, nanbrød og raita
l til å banke på stilken medsitrongress slik at den sprekker opp og frigjør smaken bedre. Tilsett sitronsgress, lime ogingefær i vannet og la det trekke i fem minutter
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld og alle andre kvelder
Finhakk kvitløk ogingefær. Ha i kyllingen og smak til med meir karri om det trengst. Del kyllingen i bitar og fres dei i litt nøytral olje (solsikke/raps) i ei steikepanne
Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen tilsett kyllingkjøttet tilsett maisen Gi et oppkok Verdens beste suppe klar til servering Server gjerne med deilig nanbrød
MEN det er ikke til å stikke under en stol at dårlig kosthold og lite aktivitet øker risikoen, og at mange med varianter av denne sykdommen får det pga dette
Nyt en supergod kyllingsuppemed et saftig og luftig glutenfritt brytebrød. Tilsett kyllingen sammen med kyllingfond, karri, sukker og chili explotion krydder
kyllingsuppe. Gi et lite oppkok og smak til med sukker, salt og pepper. Ikke la deg skremme av navnet eller den store spiseskjeen med karri som går med
Begynn med å ha oppi chili renset for frø, raspet ingefærog hvitløk. Og jeg har også lært at det er kroppen som kan best å håndtere den oppgaven med å slåss mot uønskede bakterier og viruser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.