Stilen er landlig og nostalgisk, med røffe og rustikke innslag. Det nostalgiske og romantiske står hele veien i kontrast til det rustikke og gir et spennende men også behagelig samspill
Her har du oppskriften på Nostalgisk multedrøm med hvit sjokolade, som Camilla Johansen lagde i sjette episode i den andre sesongen av Hele Norge baker
Meningen var å lage en enkel hverdagswok, men mens jeg holdt på med alle de forskjellige grønnsakene og i tillegg hadde i biffkjøtt følte jeg meg ganske råflott
400 g karbonadedeig 2 stk gulrot 3 stilk stilkselleri1 pakke minimais 2 dl vann ¼ dl østerssaus 2 ss revet frisk ingefær 2 båt hvitløk 2 ss hakket frisk koriander Stek kjøttdeigen raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg
Jeg hadde lyst til å lage en kake til påske og å pynte den for å øve litt på det jeg lærte på kurset i kakepynting og jeg bestemte meg for å være litt nostalgisk og lage en rullekake, fylt med smørkrem og hjemmelaget jordbærsyltetøy, for så å dekke den inn med en påskegul fondant
Her har du imidlertid en magevennlig variant, rik på smak og passe nostalgisk i smaken. Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
i nostalgisk stil selvfølgelig. Hjemmelaget eplecider til jul er en av juletradisjonene. her i heimen. ). Sist jeg laget eplecider ble det skikkelig mislykket pga at
Dette er en 100% økologisk god gammeldags, nostalgisk bondekost. Hei. Idag har jeg laget en deilig frokost, og vil selvsagt dele denne godbiten som tidligere var norsk tradisjonskost- men jeg har en litt annen vri
Nostalgisk løksuppe. Selv om det er fest, så er det ikke alltid det passer med alkoholholdige drinker. Eller så er det så enkelt at man ikke har lyst på alkohol
Men det gjør jeg kun når jeg er i det virkelig nostalgiske hjørnet. (lørdagspizza i gult kjøkkenlys, her kjører vi 80-talls i alle ledd i prosessen, vel bekomme
Jeg vet ikke med deg, men for meg er biffsnadder en slik nostalgisk rett som alltid smaker godt. Forrige lørdag laget jeg og Jørgen det her hjemme, litt sånn på slump etter hva vi trodde var godt
Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
Nå som det er jul kommer den grove sennepen fra Idun på bordet fordi den har en nostalgisk verdi for meg (og hvem bryr seg om hva jeg spiser disse to ukene uansett), men siden jeg er tilhenger av å lage ting selv var det naturlig å prøve min egen variant i år
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.