Jeg har lenge eksperimentert med å lage sunn og god is. Først laget jeg raw is med mye nøtter. Denne isen gir langvarig energi, setter fettforbrenningen i gang og styrker immunforsvaret
Fikensyltetøy blir veldig godt hvis man tilsetter litt krydder, jeg har forsøkt med litt forskjellig, men dette her er det aller beste - og så er det den fordelen at man trenger lite sukker i fikensyltetøy den er så søt i seg selv
Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene. Et halvvarmt kakestykke av denne kaken sammen med et iskaldt glass melk kan virkelig anbefales
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Dagens svele prosjekt ønsket jeg å lage glutenfritt, ogmed protein pulver. Jeg synes Søndager er en perfekt dag for å diske opp med vafler, pannekaker eller sveler
Men den er glutenfri, med smarte sukker-alternativerog mye supermat, så dette duger i mine øyne. På lørdag var jeg i farten hele dagen og skulle i selskap på kvelden og hadde lovet å ta med en sunn kake
Uten tilsatt sukkerogmed ekstra fiber, kan fint lages melkefri for dei som trenger det -. Eg har mange varianter av pai i arkivet - smuldrepai, pai med crunchy topping, middagspai også vidare, men ingen oppskrift på søt paibunn
Mattilgangen var vel relativt knapp, og man måtte trylle godt med det man hadde. Jeg tror det hele startet med min mormor Josefine som kom til Norge fra Ungarn rett etter krigen
Jeg har handlet masse av alt og når det gjelder frukt har det blitt mange kilo med epler. Kaka dere skal få oppskriften på i dag inneholder bare bra råvarer, så denne kaka kan du spise til frokost med god samvittighet
Mos bananen godt med en gaffel og ha oppi blandingen. Pisk egg og sukrinmelis. Som kakeglasur prøvde jeg meg frem med kesam+romessens+sukrinmelis og kesam+vaniljepulver+sukrinmelis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.