Oppskrift på “beerbattered” Fish and Chips
Mikromakeri - Fine ting og digg smak
Mikromakeri - Fine ting og digg smak
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer trenger du:
  • 400 g torsk
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl øl
  • salt og pepper
  • Solsikkeolje (nok til å fylle opp til ca 1 cm i pannen)
  • 4-5 poteter
  • salt og pepper
  • 1 pakke grønne erter (denne gangen brukte vi hermetiske erter, men frosne erter er å fortrekke – fargen blir friskere og det blir mindre tørt)
  • 1/2 løk smør
  • 2 dl majones
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hakket kapers
  • 1 ss hakket sylteagurk
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.