PLuss at middagen på dette viset går ned på høykant, det er ikke noen stor revulsjon over det…bare en litt annen måte enn hva jeg er vokst opp med…og litt friskere på fatet
Jeg er i utgangspunktet veldig glad i fish and chips, men hadde aldri prøvd å lage det selv. Tidligere var fish and chips i England omtrent det samme som pølse i brød her i landet, man kjøpte det altså i kjosker og kvaliteten var så som så
Fish and Chipsmed remulade. Server med hjemmelaget remulade og/eller ketchup. Her er en rask og god oppskrift på en vegansk utgave av den amerikanske klassikeren Fish and Chips
Fersk fiskefilet, omgitt av sprø "batter" med øl, og skikkelig "chunky" chips til. Kjør med stavmikser eller i en blender til alt er blandet og finkornet
Med masse smak og mye næring. Ha olivenolje over og litt salt & pepper. Ved siden av har jeg laget en enkel guakomole, grillet nyplukket mais og sellerirotchips
Legg fisken på en tallerken sammen med den sprø og digge chipsen - og vips. Legg strimlene i en bolle, ha en ss rapsolje over og krydre med litt pepper og salt
Det er godt med syrlig tilbehør til fritert mat. FISH & CHIPS. Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Jeg husker fortsatt hvordan avispapir full av fish and chips fra den lokale take-away sjappa ble brettet ut på stuebordet, og min vertsfar kommer nok aldri over det øyeblikket da deres nye, norske familiemedlem etterlyste bestikk…
Fish & chips er en slager her i heimen. Jeg serverte medchips (fra pose. Man kan panere fisken som vanlig med mel eller strøbrød, men jeg fikk et tips om å bruke cornflakes, og det var veldig vellykka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.