kastrullen stå kvar på plattanDelafiskenimindrebitar Lägg. minuter Smaka av med salt och peppar. Gör så härSkala potatis, morötter, gul lök och vitlök och dela imindrebitar
La det trekke/putrelitttilfisken er ferdig – når den ”flaker” seg. Ha i halvparten og vent en liten stund mens det får et oppkok, slik at du ser om sausen er tykk nok, hvisikke har du i resten av blandingen
Kokosmelk kan brukes til det meste, men sammen medkylling er det helt utmerket synes jeg. Siden jeg har en mann som ikke er glad ifisk, så må vi prøve å tilsette mye smak, for å dempe fiskesmaken, i håp om å finnefiskeretter han synes er greit å spise
Veganske fiskepinner. Bland alle ingrediensene godt og smak tilmedhvitløkssalt, salt og pepper. Husk å legge matpapirinni så avisenikke får direkte kontakt med maten
Spoon the rice over on a dishand put the fishpieces on top. Heat the oilin a frying pan and saute the onionuntil "see-through" then add the riceand nutmeg and saute for a couple of minutes more whilestirring
- Fres løk og kål i smør i en panne, medkarri, kanel og sambal oelek. Smak tilmed salt og pepper. - Fry onionand cabbage in butter in a pan, withcurry, cinnamonand sambal oelek
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.