Bare sånn til informasjon, gjeddekaker er helt fantastisk. Gjeddekaker med krepsehaler. For en stund siden, sto det i avisene at en supermarkedskjede klaget på fiskekakene de solgte
Herlig linsesuppe. Det skjer ikke ofte, men noen ganger føler jeg meg litt matlei. Det er de dagene jeg står og titter lengselsfullt inn i kjøleskapet og håper at en ferdig rett skal sprette ut derfra
Ivano, Luisa, Federico og Michele ønsker velkommen til Bologna i Norge. Å være matblogger har sine fordeler, som å bli invitert på middag til den italienske ambassadøren, når verdens beste pastakokk kommer på besøk til Norge
På onsdag var det tid for bakedag sammen med en god venninne. Vi hadde en koselig dag med mest skravling, pluss underholdning av en liten nissehjelper på 1 år, som helst bare ville spise deig
Kalkunmiddagen er stikk i strid med det man kanskje skulle tro langt fra et nytt fenomen i Norge – kalkunen ankom landet og ble spist under staselige måltider ved adels- og embetsgårder allerede på 1600-tallet
De lager gjeddekaker med en hummersaus. Denne oppskriften har jeg hatt lyst til å lage i lang tid. Hver gang vi er i Paris, minst en gang i året, er vi innom Brasserie Stella til lunsj
Doktorvillaen, en staselig villa som fyller 100 år i år. Renovering av huset ble påstartet i 2004 og det har sannelig blitt et lekkert hus i moderne stil og høy kvalitet kan det se ut som
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.