Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Smuldrepai må være noe av det greieste å lage, utallige muligheter til fyll, rask tillaging og ok steketid
Ha i resten av ingrediensene, fra venstre ser du gresskar, solsikke, sesam og linfrø. Jeg bruker ikke mål, så det er enkelt å tilføre mer ev det du liker best
Som bare faller fra hverandre enten du skjærer grove stykker og serverer med en bakepotet og salat, eller trekker den i filler med to gafler og serverer som en pulled beef-sandwich
Sprøtt, varmt og NESTEN like godt som rett frabakerovnen. Litt på samme måten som gleden over en film som gikk på TV søndag kveld da du var barn, og ikke bare kunne hentes framfra PVR-boksen og pauses når det måtte passe
Dette er pizzadeigen jeg har kommet frem til og bruker hver gang jeg lager pizza. Som oftest vil jeg ikke ha så tykk pizza, så da blir det litt deig til overs
Denne prosessen kan ta fra ett til flere døgn. Når det gjelder stekingen, stekte jeg rundstykkene i bakerovnen, men oppskriften under tar utgangspunkt i bruk av vanlig stekeovn
Elt det godt, veldig fint å bruke maskin til dette. 1 gr safran (det går også fint med 0,75, som er i posen fra apoteket). Start med å smelte 150 gr smør i en panne på middels varme, min ovn går til 9, så da smelter jeg smør på 6. Ha også i 0,75-1 gr safran, 1 ss kardemomme, 160 gr sukker, 1 egg, 1 ss fiberhusk, rør og la det stå noen minutter mens du måler opp mel. Dekk deigen med plast og et klede, sett det til heving ca 20 min. Sett bakerovnen på 200 gr. 1 gr safran (det går også fint med 0,75, som er i posen fra apoteket)
I ettermiddag skal det være avskjedsfest for en familie som skal til Asia for et lengre opphold. Kaken jeg har bakt til i kveld ble fort en av familiens klassikere etter at tanten min serverte den for over ti år siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.