Legg biffenetil side for å la det hvile. Skjær opp løken i skiver som du har i steikesjyen etter kjøttet, varm løken opp på svak varme til den er bløt og blank
Brun kjøttet raskt i varm panne,i flere omganger legg det til side til alt kjøttet er stekt. Biff Chop Suey er en kjent kinesisk rett, som de flest har spist ett eller annet sted
Hva enn du har på gang så foreslår jeg at du dropper det til fordel for denne franske forføreren. hakket bladpersille evt basilikum, til pynt (kan sløyfes)
olje/smør til steking . Tilsett løk skåret i biter eller hele småløk. Brun løken til den er gyllen. Tilsett rødvin, tomatpuré, finhakket hvitløk, timian og laurbærblad i gryten
Brun til slutt soppen og ha alt i en gryte. eller annet biffkjøtt. Tilsett vinen og kok ned til halvparten av væskemengden, tilsett kraften, kok opp og kok inn til ca halve væskemengden
Det nærmer seg sommerferie, og alt det dyre kjøttet som er blitt kjøpt, som skulle spares til spesielle anledninger, blir nå spist både torsdager, fredager og lørdager, for å ikke bli dårlig iløpet av ferien
Til denne oppskriften på mongolsk biff trenger du. Og med mindre man har tenkt å dra til Den mongolske folkerepublikk for å spise seg sprekkmett på dette, spiller det overhodet ingen rolle
Servert med enkelt bifftilbehør, bakt potet, bearnaise og sprø grønnsaker. (Du kan brune dem lenge før servering og oppbevares kjølig frem til en times tid før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.