4 stk,
en foran midt mellom puppene og 2 på øvre rygg og en på korsryggen, og fikk beskjed om å ta det med ro med ingen trening fordi stingene kunne sprette opp og få kjempestygge arr..... Så satt jeg der da, rolig tilværelse og alt bare klabbet på seg... så kom influensan, deretter jula og fortsatt syk og dårlig energi og ikke klart å ladet batteriene enda... Å jeg VET at det ikke bare er jeg som sitter sånn på denne tia av året, men folk holder som regel kjeft om det, fordi det er vanskelig å sette fingeren på hva som egentlig er galt..... Man bare enkelt og greit ikke fungerer som man skal...Så nå ser jeg virkelig fram mot lysere tider.. Februar pleier å være en god måned, sola kommer sånn smått i forsmak til marsmåneden.. snø og sol er gledelig, da kommer energien strømmende på. Ut å gå tur i sola med iskald pust og frostrøyk, godt påkledd og folk smiler generelt mere så snart sola titter frem :)
8
egg
3 ss
olje
1 boks
mager kesam
120 g
kruskakli
90 g
solsikkekjerner
100 g
sesamfrø
8 ss
linfrø
3 ss
bakepulver
180 grader
i 55 minutt.. Oppskriften jeg har lagt ut tidligere i bloggen er halvert, bortsett fra oljemengden, men jeg pleier å bake denne her for å få høyere brød. Etter det er avkjølt skjærer jeg det opp i skiver og fryser det ned porsjonsvis... Fin måte å få ferskt brød på til hvert måltid. Brødet er holdtbart i kjøleskapet i noen dager, men aller best helt ferskt ;)
Tenker det er slettes ikke verdens tristeste jobb, tvert i mot. Kan ikke nevne for mye, men kan røpe at jeg er å besøker nye steder som jeg tenker å sette opp retreat på
Franciska Munck-Johansen. For meg er dette derfor årets beste julekake. Ha bakepapir i bunnen av formen (la noen cm stikke ut på hver side), da er det enklere å flytte bunnen over på et serveringsfat uten at den går i stykker
Lagde de første for flere år siden, og siden har det egentlig ikke blitt flere. Jeg innså akkurat at det jeg burde strikke på er hatprosjektet mitt, ikke kjøkkenkluter, men sånn er det visst ikke
Del med vennene dineFacebookGoogleTwitterSkriv utE-postLinkedInLikdette. Uansett, godt blir det. Rute, og krydre lammekarréene med salt og pepper, de skal stekes på rist over potetene som på bildet lenger opp, etter at du har brunet dem med skinnsiden ned
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Folk har nok lysestakar og blomstervasar, det er trivelegare å få noko ein faktisk kan spise eller drikke
Nøtter med mørkt skall eller farge(som pistasjenøtt) kan sette litt farge på fyllet så velg gjerne lyse nøtter som macadamia, cashew, avskallede mandler, -pekan eller -hasselnøtter
Jeg husket rett og vrang og felle av, det var alt. Så tusen takk til alle som har inspirert meg til å prøve ut nye ting og tipse om garn, butikker og teknikker
Bland sammen fibersirup, smør, nøttesmør og linfrø- eller chiaegg. Har du cashewsmør eller macadamnia smør er dette utmerket å bruke, men du kan også bruke mandelsmør
-Phvis du har gjort alt riktig, i hvertfall med sukkerkuløren skal fargen være slik. denne gangen kommer det en oppskrift på det ingefærølet som skal drikkes her i julen
Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, har vært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Det blir litt dårlig med oppdateringer og en del repriseoppskrifter disse dager, men slik er det å sitte med hodet ned i pensumbøkene fra morgen til kveld
Fordi bedre enn dette blir det neppe. Krydret banankake- saftig og rik på smak. Synes du kremen ikke blir gul nok (vaniljefrø kan påvirke gulfargen), så er det lov å tilsette litt gul konditorfarge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.