Server lammekoteletter sammen med stuing og skyen fra stekingen. Krydre med salt og pepper. Hvis du lever på veldig streng lavkarbo bør du være litt forsiktig, men med kremosten blir stuingen så mektig at du ikke kommer til å spise store mengder av denne
Jeg forsvarte meg med at det skulle tross alt inn i ovnen og bakes. Jeg ble svært fornøyd med valget. Lammekoteletter bakt i pesto og hvitløk er for dere som liker mye smak på kotelettene deres
Dette er kortreist mat med lange tradisjoner her i landet. Mesteparten av klippfisken som produseres eksporteres til Spania, Portugal og Brasil - her kan de virkelig kunsten å tilberede klippfisk
Ja ikke noe slår enkelheten med en ovn og en ildfast form. Ovnsbakte lammekoteletter er vanskelig å få rosa i midten med denne metoden, men smakene er desto bedre
( Denne retten kan lages med ingredienser du har i heimen og etter smak og behag ). du på med resten. Start med løken som bare skal surre og bli litt myk, så kjører
Det er ikke nødvendig med kjøtt til, for her er det så masse godt allerede, og mett blir du. Bruker du fullkornspasta får du gratis fiber med på kjøpet
// Ratatouille av aubergine, squash, løk og paprika i en tomatsaus med urter //. Retten består hovesakelig av squash, aubergine, løk, tomater, paprika, hvitløk og urter stekt med litt god olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.