Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemeletmedhavremel ,og det ble kjempegodt. Den andre gikk i flisgulvet og skjermen sprakk, slik at det ikke gikk ant å åpne den opp, lest meldinger, tatt telefonen osv
Disse lages medhavremelogcottagecheese som gjør dem grove og proteinrike. Sammen med litt frukt og bær er dette en næringsrik og mettende frokost som smaker godt
da har cottagecheesensmeltet, og sconesene er sprøe utenpå, og myke inni. Endelig på søndag bestemte jeg meg for å lage dem, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er noe av det beste jeg har smakt på lenge
Sunt oggrovt brytebrød. Ingredienser 2 ss rapsolje 3 dl lettmelk 200 g cottagecheese, gjerne moses 25 g tørrgjær 1 ts salt 7 dl sammalt hvete, fin 3 dl hvetemel 1 dl sesamfrø + litt til pynt 1 egg til pensling av brytebrødet Fremgangsmåte ved bruk [. 3 dl lettmelk. 200 g cottagecheese. 3 dl hvetemel
◊ I mellomtiden kan du hakke opp det du vil av grønnsaker og blande tomatpureen med krydderet. Tomatpuré (blandet med oregano, basilikum, hvitløkspulver, løkpulver, salt og pepper)
melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). melkesjokolade. legg på fyll å brett fra den største delen og inn mot spissen
Putt jordbær, sukrin og agavesirup i en blender og kjør den til en fin saus. CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner). 10 store Jordbær1 boks CottageCheese2 spiseskjeer sukrin1 spiseskje agavesirup (kan sløyfes, såfall bruk dobbelt så mye sukrin). ) CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner)
Cottagecheesen på toppen vil ikke smelte, men den får en helt annen konsistens når den er varmet. Og nå har jeg mikset sammen ett nytt bruksområde for vår alle kjære cottagecheese
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.