La putre uten lokk på middelsvarmei ca. Basen for mange italienske ragù-er inneholder ofte stangselleri, gulrøtter og løk, så dette går igjeni flere kjøttsauser jeg har lagt ut på bloggen – både her, i bolognese oppskriften og også cottagepai-en
Ha på middelsvarme, og spe med litt og litt melk som du hele tiden rører inn. Dette er en lasagne som både store og små vil elske, et lite ekstra tips er å ta å strø litt brødrasp/brødkrumme på toppen av lasagnen for å få en crispytopp
Når all væsken har fordampet har du iskivetsjampinjong og skrur platen opptilmedium/ høy varme. Skru ned platen til lav/ mediumvarme og dekk delvis over med ett lokk
Når løken er gyllen og blank kan du skru oppvarmenlitt og tilsettekarbonadedeigen. Løken skal ikke få noe stekeskorpe her, så skru ned varmenhvis det blir for varmt
Lag sausen ved å smelte smør på lav varme og tilsettefinhakket vårløk - la det surre i et minutt. For å lage en ekstra piff ble denne toppet med lekre scampi
Ha i boks med tomater, litt vann og rosmarin, og la sausen putre i noen minutter på middelsvarme. Denne retten kan lages dagen før, med unntak til å ha osten på toppen
Fres på sterk varmei noen få minutter. Smak til med salt, kok opp under omrøring. Legg to plater LasagneBarilla over, og deretter grønnsaker, noen biter gorgonzola, hvit saus og hakkede nøtter