Retten består av klippfisk, som er saltet og tørket torsk eller sei. Jeg lager oftest retten med glutenfritt mel, men du kan godt bruke vanlig mel, paleo- eller lavkarbo melblandingerslik at retten oppfyller dinediettønsker
Torsk med mascarpone ifolie. For ferskenfarget marsipan blandet jeg bittelitt rød konditorfarge og bittelitt gul konditorfargei en mindrehvitmarsipanbittil jeg var fornøyd med fargen (fargen kan godt være litt sterkere her enn sluttresultatet) for så å blande den ut med mer marsipantil en svakere og mer pastellfarget ferskenfarge
Ertesuppe av en pose frosne erter og et par vårløk, med fersk, lettsaltet torsk. ) Så ufatteliggodt. Resten av påskeaften ble også tilbrakti frøken Es selskap, med prat og kos som bare vi kan
Noen andre laget hovedretten som var Pannestekt torsk med baconsky. Kongekrabbe er ikke en råvare som jeg er så veldiggodt kjent med, men etter denne kvelden så har terskelen for å bruke den blittveldig mye lavere
– Å spise bacalhau, som er det portugisiske navnet på torsk, er en tradisjon, selv om den religiøseforankringen kanskje ikke er så sterk som tidligere, sier forsker Finn-Arne Egeness iNofima
- er saltet og tørket fisk, det er som regel torsk som blir brukt i produksjon av klippfisk. Men, det smaker utroliggodt med klippfiskiasiatiske retter også
Ikke få med det hvite, for det smaker ikkegodt. Ha på GODT med smør. Det du har gjort til nå, kan du allerede gjøre kvelden før du skal ha selskap om du vil spare litttid den dagen middagen er