Tomatsaus. Soltørkedetomater. Dette er en veldig god og lettlaget pizza, som også er glutenfri. Mens bunnen steker, blander du ingrediensene til tomatsausen
Pizzabunn med tomatsaus. Du finner oppskriften på tomatsausen jeg brukte her. De fleste av oss lager pizza flere ganger i året, men det kan være vanskelig å variere oppskriften fra gang til gang
Tomatsausen er heretter hjemmelaget, men Dolmio pastasaus eller Peppes pizzasaus gjør nytten. Pizza på fredag (selv om det er lørdag i dag, fredagen er flyttet til lørdag formedelst vakt) har vært fast tradisjon i heimen siden barna var små
Til denne pizzaen har eg laga dei små kjøtbollene etter same oppskrift som dei ganske gode grisebollene som er oppskrift på her, medan du finn oppskrifta på tomatsausen her
Men en rik og god, enkel tomatsaus, gode oster og pølser blir pizzaen god uansett. Evt litt sukker, dette brukte ikke jeg da jeg hadde søte, gode tomater
Fordel tomatsausen utover pizzabunnene. Pizzasausen av soltørkedetomater er kjapp å lage, så du kan enten vente med å lage den til du har kjevlet ut pizzabunnene, eller du kan lage den mens deigen hever
tomatsaus, salt og potetmel i mikser og bland det sammen. Små kjøttboller tiner fort og har mange bruksområder, enten om det er pizza, pasta, eller bare en liten krydret godsak ved siden av fredagspilsen
Jeg sier bare hallo spekeskinke og soltørkedetomater – helt sykt hvor mye smak det setter. Men det egentlig ingenting som er så veldig nytt… Fredag og pizza, selvfølgelig