Jeg står aldri over en sjanse til å snike inn noen ekstra grønnsaker, og koker også tomatsausenmed et kraftben for å sprøyte inn masse ekstra næring og god smak
Köfte, altså tyrkiske kjøttboller, med poteter, paprika og tomatsaus. Potetskiver og tomatsaus. Med unntak av fersk chili er alle svært vanlige ingredienser i tyrkisk köfte
Bland kjøttdeig, løk, egg, hvitløk og fetaost i en bolle. Krydret tomatsaus. Disse kjøttbollene ble veldig smakfulle og server dem gjerne med coctailpinner til å plukke dem opp med hvis du har gjester
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Så har jeg oppi den ferdig stekte kjøttdeigen. Spagetti med hjemmelaget tomatsaus. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Kjøttboller i tomatsausmed spaghetti, det er som om Lady og Landstrykeren kommer til middag. Stek ferdig alle kjøttbollene i smør/olje og legg de tilsides mens du lager tomatsausen