Syre i beina oppskrifter

Gullimunns påskelam

Gullimunns påskelam

Her må du bruke mye tanninner, syre, smak, alkohol for å matche fettet. Bruk gjerne forbeina eller skulder
Fårikål med lammelår !

Fårikål med lammelår !

Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt tilfårikålkjøtt. Dette kjøttet inneholder ben og en god del fett, noe som gjør kjøttet saftig og smakfullt og
Fårikål med hvitløk og chili c",)

Fårikål med hvitløk og chili c",)

Kok opp og la fårikålen småputre på svak varme til kjøttet løsner fra beina, ca. Fårikålvil mange kalle for Norges nasjonalrett

BLINKFESTIVALEN 2013

I prologen følte jeg meg litt tung og gikk på meg syreveldigtidlig. Etter litt nedjogg, masasje og en halvtime med beina høyt var det dags for kvartfinale

Bakkeintervaller

Igår startet jeg dagen med trening. Det tilhører sjeldenheten av jeg kommer meg på trening før kl. ) Men altså, igår gjorde jeg det

DEN STØRSTE UTFORDRINGEN MED LØPING…

Den aller største utfordringen med å jogge er ikke selve kondisjonen eller eventuell syre jeg måtte få ibeina, men å jobbe med hodet under løpeturen
Ferieminner fra Spania

Ferieminner fra Spania

Siden dette er en rett med mye syre og sterke smaker av chili og ingefær, er det vanskelig å treffe blink med vinen

Garpetjernet

november var jeg i såpass godt humør og hadde såpass energi at jeg fant ut at jeg skulle gå meg en tur

Ukas intervallutfordring er klar!!

Derfor skal du fokusere på følelsen når du trener terskeløktene, som er trening der du puster mye og jobber på, men UTEN å stivne det gran i muskulaturen og uten antydningtilmelkesyre

KLAR FOR UKAS INTERVALL?

Klarer ikke tyngre uten å få syrei låra. Faller raskt i puls i pausen så prøver å holde beina og pusten litti gang

UKAS INTERVALL | er du klar??

Det var Jørgen som mente det var på tide med en motbakkeintervall så dere får skylde på han om det blirsyreibeina

Andre ting enn bøker

Jørgen syns dette er litt rart, i og med at skjøre mager ofte ikkevil ha syre, men det har vært sånn i mange år