Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Denne gryten er laget av svinefilet, men her kan du bruke mørbrad eller andre deler av svin. Det smaker godt med en varm gryte på denne årstiden, selv liker jeg veldig godt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", det er lettvint, lite oppvask, og så passer maten seg selv for det meste
Servér med en frisk salat til. Baconsurret svinestek. Veldig rart å sykle med en badeball mellom meg og styret, men det var en fin tur til tross for at lungekapasiteten har hatt sin bedre dager – pust og pes
Stek baconbitene pent brune. Bruker du varmluft i stekeovnen kan du sette inn svinefileten mens timbalene steker, eller du får plass til begge deler ved siden av hverandre
Tørk av svinefiletenmed et kjøkkenpapir og bruk en spiss kniv til å rense bort slintrer og hinner. Legg to lange skiver medbacon i kryss, legg en svinemedaljong på midten og brett over slik at det henger sammen og legg de med skjøten ned
Skjær svinefileten i skiver. Reportasjen er illustreret av et bilde av egg og bacon. I tillegg kan de opplyse om at dersom man slutter med lavkarbo, vil man gå opp i vekt igjen